null
Το PawBox καλοσωρίζει την ViviPet!

Το PawBox καλοσωρίζει την ViviPet!

Published by Y. on 29th Jun 2020

Πριν λίγους μήνες είχαμε την χαρά να καλοσωρίσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα σκεύη της αμερικάνικης ViviPet

Όσοι μας ακολουθείτε γνωρίζετε πως έχουμε αδυναμία στην καλή αισθητική, και στο χρηστικό αλλά και πρωτότυπο design. Πιστεύουμε πως κάθε τι που αφορά τα κατοικίδια μας, από την τροφή τους μέχρι τα αξεσουάρ τους, οφείλει να είναι ποιοτικό, αλλά και να εναρμονίζεται με το περιβάλλον όπου ζουν. 

Τα χειροποίητα, κεραμικά σκεύη της ViviPet συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε όταν φέρνουμε ένα νέο προϊόν στην boutique μας. Πανέμορφα παστέλ χρώματα, σχεδιασμένα με γνώμονα την ευζωία των κατοικιδίων μας, αλλά και πιστοποιημένα ως προς την ασφάλειά τους αφού πληρούν τα αυστηρά κριτήρια FDA, USDA.
Η ViviPet είναι μια εταιρία που εστιάζει την σειρά της κατά βάση στις γάτες και τους γατογονείς. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα από μπολ νερού και φαγητού μέχρι κουταλάκια, πιατάκια και φλυτζάνια που προορίζονται και για εμάς!

Όλα τα σκεύη φαγητού/νερού έχουν κλίση και είναι ελαφρώς ανυψωμένα, ώστε να διευκολύνεται η πέψη. Παράλληλα, τα μουστάκια δεν ακουμπούν στο σκεύος γεγονός που ανακουφίζει τις γάτες (δεν τους αρέσει όταν συμβαίνει αυτό) και απολαμβάνουν χαλαρές και ήρεμες, ένα υπέροχο γεύμα! 

Φυσικά η εταιρία δεν αφήνει παραπονεμένα τα σκυλάκια μας. Είτε με το D-Bowl και το Big Head Water Bowl είτε με τον αξεπέραστο σχεδιαστικά ξύλινο Pawsome Feeder, τα φιλαράκια μας τώρα μπορούν να χαρούν το φαγητό τους ενώ ο χώρος μας ομορφαίνει! Ιδανικά για σκύλους με ευαίσθητο στομάχι και πεπτικά προβλήματα.

Αγκαλιάσατε από την αρχή όλη τη σειρά και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Ανεβάζουμε μαζί τον πήχη της φροντίδας που παρέχουμε στα κατοικίδια μας, και τίποτα δεν θα μπορούσε να μας κάνει πιο περήφανους.

Σας ευχαριστούμε!

Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks