null
Pawbox goes Christmas sHOp sHOp sHOp!

Pawbox goes Christmas sHOp sHOp sHOp!

Published by Y. on 9th Dec 2018

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχουμε στο Christmas sHOp sHOp sHOp και μετράμε ήδη αντίστροφα μέχρι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου! Σας περιμένουμε για τα χριστουγεννιάτικα δωράκια των τετράποδων φίλων μας, από τις 10.00 ως τις 20.00.

Μια πρωτοβουλία με γυναικείο άρωμα, αφού από την πρώτη φορά το 2014 μέχρι και τώρα πίσω από το project βρίσκουμε δυναμικές γυναίκες με αγάπη για τις μικρές επιχειρήσεις όπως η Ολίβια Λαμπρινού (#exeisenalastixaki, www.onebeauty.gr) η Κατερίνα Μαντά (www.k-mag.gr) και η Χάρις Μακράκου (www.communicationstudio.gr). 


Πέντε λόγοι για να αγαπήσετε το Christmas sHOp sHOp sHOp

1. Είναι πολυθεματικό. Στο μπαζάρ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από είδη περιποίησης, γκουρμέ λιχουδιές, βρεφικά είδη, ρούχα, αξεσουάρ, είδη για κατοικίδια και άλλα πολλά.

2. Γίνεται σε έναν υπέροχο χώρο, στο Galaxy Bar του Hilton με την ωραιότερη θέα της πόλης.

3. Η ατμόσφαιρα είναι αξεπέραστη! Από την ώρα που ξεκινάμε να στήνουμε ως την ώρα που θα φύγει ο τελευταίος επισκέπτης, όλοι γινόμαστε μια παρέα με γιορτινή διάθεση που απολαμβάνει πάνω απ'όλα την ίδια τη συνάντηση.

4. Νέες προτάσεις. Κάθε χρονιά στο μπαζάρ συναντάμε νέα brands της ελληνικής αγοράς, που έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό.

5. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να σας συναντήσουμε από κοντά <3

Pawbox shopping list

Οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να στηρίζουν η μια την άλλη! Έτσι και εμείς ετοιμάσαμε ήδη την λίστα με τα ψώνια από το Christmas sHOp sHOp sHOp για φέτος. Here is our top 5!

1. Ένα weekly planner από τα Beauty Diaries

2. To Water Pomade των Hawkins & Brimble για τον καλό μας από τo onebeauty.gr

3. Δωράκια για τα μωράκια των φίλων μας από τα φανταστικά LovePlayLaugh

4. Μια χειροποίητη τσάντα Basileia

5. Μια γλυκιά δημιουργία από τα Pink Lemonade

Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks