null
Pawbox supports Dogs' Voice

Pawbox supports Dogs' Voice

Published by Y. on 24th Mar 2019

Τον περασμένο Δεκέμβριο δεχτήκαμε με χαρά την πρόσκληση της φωτογράφου Όλγας Αμιρίδου (aka The Dog Project ή αλλιώς η μαμά του φοβερού Aris The Golden) και του Dogs' Voice να λάβουμε μέρος στη δημιουργία των ημερολογίων του οργανισμού για το 2019.

Aris the Golden

Στην προσπάθεια αυτή, ανταποκρίθηκαν και άλλα pet brands που έχουν στηρίξει το λατρεμένο μας Dogs' Voice και έτσι όλοι μαζί υπό την καθοδήγηση της Όλγας, "δανείσαμε" τα σκυλάκια μας για μια φωτογραφική συνεδρία! Όπως φαντάζεστε δεν ήταν δα και δύσκολο να δεχτούμε! Η Πέρσα μας πόζαρε ως Μάϊος με ένα λουλουδένιο στεφάνι στο κεφάλι της και εμείς καμαρώναμε και δεν χορταίναμε να βγάζουμε φωτογραφίες. Φυσικά στο τέλος η καημένη ήταν μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, αφού τα έχουμε και τα χρονάκια μας και πώς να το κάνεις άλλωστε, και τα μονδέλα έχουν ψυχή! 

Η Πέρσα μας ως Μις Μάιος

Όταν η Όλγα Αμιρίδου έστειλε το άλμπουμ με τις φωτογραφίες, ένα (τουλάχιστον) δάκρυ κύλισε, και οι αναμνήσεις αυτής της μέρας κοσμούν πλέον τους τοίχους μας. Αν θέλετε κι εσείς να αποθανατίσετε το σκυλάκι σας μέσα από τον φακό της Όλγας, επικοινωνήστε μέσω Instagram @thedogproject.gr

Όσο για τα ημερολόγια είναι φυσικά διαθέσιμα όλο το χρόνο στο e-shop μας, και τώρα τα βρίσκετε και με έκπτωση. Ναι, έχει περάσει ο καιρός αλλά ποτέ δεν είναι αργά για υπέροχες φωτογραφίες με σκυλάκια! Με τον τρόπο αυτό βοηθάτε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Dogs' Voice να εκπληρώσει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από το...Κάθε σκύλος ένα σπίτι, στηρίζοντας μέσα από την δράση του πάνω από 100 φιλοζωικές οργανώσεις στην Ελλάδα.



Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks