null
Πατουσάκια για...φίλημα!

Πατουσάκια για...φίλημα!

Published by Υ. on 19th Nov 2019

Το καλοκαίρι καλά κρατεί φέτος, ωστόσο ο χειμώνας θα έρθει και θέλουμε να είστε προετοιμασμένοι.
Οι συχνές εναλλαγές της θερμοκρασίας, η έντονη υγρασία και οι ξαφνικές μπόρες ταλαιπωρούν το πέλμα του αγαπημένου μας φίλου. Μην ανησυχείτε όμως, σας έχουμε τα απαραίτητα για να αντιμετωπίσετε την κλιματική αλλαγή και την καθημερινή καταπόνηση της περιοχής με επιτυχία.

Πώς το πετυχαίνουμε αυτό όμως όταν τα φιλαράκια μας τρέχουν στις λάσπες και στα χώματα και μετά θέλουν να ξεκουραστούν - πού αλλού - πάνω στον άσπρο καναπέ μας;

Let's get your paws clean and shiny!

Καταρχήν καθαρίζουμε τα ποδαράκια του σκύλου μας μόλις γυρίσουμε από την βόλτα. Το σαμπουάν για στεγνό καθάρισμα της Always Your Friend είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Με τα πιο αγνά συστατικά, όπως βιολογική αλόη, παρθένο ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, έλαια τζοτζόμπα και νυχτολούλουδου προσφέρει μια εξαιρετική λύση για γρήγορο καθάρισμα των ευαίσθητων περιοχών ή της πατουσίτσας φροντίζοντας παράλληλα το δέρμα του σκύλου σου.

Μια άλλη λύση που μπορεί να σε ακολουθεί παντού είναι τα γαντάκια καθαρισμού Lila Loves It. Η πιο "τακτοποιημένη" επιλογή για την βόλτα και τις εκδρομές. Τα γαντάκια είναι μεγάλου μεγέθους, εμποτισμένα με αλόη και καθαρίζουν ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα. 


Time for a paw massage!

Ένα προστατευτικό balm κάνοντας απαλό μασαζάκι στις πατούσες είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσεις με τον σκύλο σου ενώ τα βιολογικά συστατικά θρέφουν, αναδομούν και ενυδατώνουν την περιοχή αυτή που ταλαιπωρείται τόσο πολύ σε καθημερινή βάση. Στο Pawbox θα βρεις την μεγαλύτερη ποικιλία σε αλοιφές για την συγκεκριμένη περιοχή. Πώς όμως θα διαλέξεις το κατάλληλο για τον δικό σου σκύλο;

  • Για όσους θέλουν 2 προϊόντα σε 1, η αλοιφή για πατούσες και μύτη της Always Your Friend είναι η πιο συνετή επιλογή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες περιοχές ερεθισμένου και ξηρού δέρματος για να βοηθήσει στη θεραπεία λοίμωξης, ξηροδερμίας, επούλωση πληγής και δερματικής επιδιόρθωσης. Βοηθάει να το επαλείφετε και πριν την βόλτα, δημιουργώντας έτσι ένα προστατευτικό φίλτρο για τις πατούσες του αγαπημένου σας κατοικιδίου! Να σημειωθεί πως η περισυλλογή του μελισσόκερου για την παραγωγή της αλοιφής γίνεται με ηθικό τρόπο, κάτι που μας κάνει ακόμη πιο περήφανους για την ελληνική αυτή εταιρία.
  • Για ενισχυμένη αντισηπτική δράση, προτείνουμε το Paw No.1 με έλαιο θυμαριού. Ιδανικό για χρήση μετά ή πριν από μεγάλες εξορμήσεις στην φύση με τον σκύλο σας. Ενώ για χαλάρωση, το Paw No.2 με έλαιο λεβάντας, θα βοηθήσει τον σκύλο σας να απολαύσει έναν υπέροχο ύπνο ενώ θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας!

  • Εάν θέλετε κάτι on-the-go τόσο για τα χεράκια σας όσο και για τις πατούσες του τετράποδου φίλου σας, τότε σίγουρα το Paw No.3 με έλαιο καλέντουλας και βούτυρο καριτέ είναι η λύση. 
  • Για τους vegan φίλους μας που δεν θέλουν καθόλου την χρήση μελισσόκερου, το Paw No.5 είναι μια εναλλακτική επιλογή, καθώς περιέχει μόνο βιολογικό αμυγδαλέλαιο και βούτυρο καριτέ. 
  • Τέλος, για πατούσες που έχουν πληγές, έντονο ερεθισμό, φλεγμονές και χρήζουν εντατικής θεραπείας και φροντίδας, δεν έχουμε κάτι καλύτερο να προτείνουμε από το πλούσιο Skin No.7 Με 100% πολύτιμο argan butter από το Μαρόκο προστατεύει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και αναδόμηση.

Happy paws, happy dog!



Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks