null
Handmade Tales

Handmade Tales

Published by Y. on 23rd Nov 2018

Πάντα είχα αδυναμία στους ανθρώπους που φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους. Από την πίτα της γιαγιάς με το σπιτικό φύλλο μέχρι ένα γλυπτό, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ ένα απλό άθροισμα των μερών του. Είναι το σύνολο των πρώτων υλών μαζί με χρόνο, αγάπη και αφοσίωση.

Ενώ γενικά το χειροποίητο προϊόν χαίρει εκτίμησης, στη χώρα μας συχνά ισχύει ένα παράδοξο. Το χειροποίητο απαξιώνεται, θεωρείται κάτι εύκολο που θα έπρεπε να είναι φτηνό. "Σιγά, ένα κομμάτι ύφασμα και δυο γαζιά περνάει", "έλα αυτό το φτιάχνω και στο σαλόνι μου άμα θέλω" και άλλα τέτοια γραφικά. Προφανώς και δεν είναι ένα προϊόν καλό μόνο και μόνο επειδή φτιάχτηκε στο χέρι και συχνά τέτοια προϊόντα υπερκοστολογούνται. Όταν όμως πρόκειται για μια δημιουργία που μας λύνει ένα πρόβλημα, μας φτιάχνει τη διάθεση, ή είναι προσωποποιημένη, η απλότητά της δεν την κάνει φτηνή, ίσα ίσα. Τα καλά χειροποίητα προϊόντα δεν είναι ακριβά, είναι μονάκριβα!

Όταν ένας δημιουργός ετοιμάζει μια παραγγελία, υφαίνεται, μαγειρεύεται, σμιλεύεται, από τη στιγμή της έμπνευσης, μια σχέση μεταξύ δυο αγνώστων. Και τελικά, όταν το προϊόν καταλήγει στα χέρια μας, γνωρίζουμε ο ένας για τον άλλον πολλά περισσότερα απ'όσα αρχικά ξέραμε. Αυτή είναι η μαγεία του να φιάχνει κάποιος κάτι για εμάς, είναι μια μορφή φροντίδας και αλοίμονο πόση ανάγκη έχουμε όλοι από λίγη φροντίδα!

Η μικρή μας boutique πάντα θα αγαπά και θα στηρίζει αυτούς τους ρομαντικούς ανθρώπους που σε πείσμα των καιρών επενδύουν στην τέχνη τους. 

Ιδού ορισμένες δημιουργίες τους που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε.

1. Mother of Cats Tote Bag by Niaski

2. Bandana Blush by Woof Woof

3. Oil Blend by Samara's Dog Food

4. Catnip Toy by FreakMeowT

5. Poop bag clip by Doggie Doo Clip

6. Paws and Nose Balm by Always Your Friend

7. Yoda mat by Ohhhmydog

Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks