null
STRAYZ Cat Food - Νέα Χρονιά, Νέα Ξεκινήματα!

STRAYZ Cat Food - Νέα Χρονιά, Νέα Ξεκινήματα!

Published by Y. on 7th Jan 2022

Το PawBox καλωσορίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την βιολογική τροφή για γάτες STRAYZ

Ως γατογονείς δυο σχεδόν μεσήλικων γατών, έχουμε κάνει άπειρο ψάξιμο για την τροφή τους. Επιμένουμε σε μια διατροφή χωρίς σιτηρά ή low grain αρκεί να είναι συγκεκριμένων κατηγοριών, ενώ προσθέτουμε όσο συχνά μπορούμε την υγρή τροφή στο μενού τους. Θέλουμε την ενυδάτωση που προσφέρει η υγρή τροφή, και φυσικά την απολαμβάνουν κι εκείνα περισσότερο. Άσε που άμα πρέπει να δώσεις κάποιο χαπάκι, γίνεται πιο εύκολη η ζωή σου.


Όσοι μας παρακολουθείτε από το ξεκίνημά μας, θα ξέρετε την αγάπη μας για τα αδεσποτάκια. Κάθε χρόνο περνούν πολλές γατούλες από τα χέρια μας που περιθάλπτουμε και προωθούμε για υιοθεσία ενώ φυσικά έχουμε την δική μας γειτονιά με στειρωμένα αδεσποτάκια που φροντίζουμε εδώ και χρόνια. Στη δράση αυτή συνεισφέρουν οι αγορές σας, αφού καθεμία συνεισφέρει στη σίτιση και τις στειρώσεις που κάνουμε όλο το χρόνο.


Όταν λοιπόν ανακαλύψαμε την STRAYZ ενθουσιαστήκαμε και αποφασίσαμε να την δοκιμάσουμε αρχικά στα καλομαθημένα μας μικρά, και εφόσον πήρε...πατουσάκι αποδοχής, να την συστήσουμε και σε εσάς!

Λόγοι ενθουσιασμού οι εξής:

1. Πίσω από το brand υπάρχει μια super ομάδα από κορίτσια που λατρεύουν τις γάτες και ταξιδεύουν παντού για να βοηθήσουν αδέσποτα. Girlpower for the win!

2. Το brand φτιάχτηκε ακριβώς για να βοηθήσει αδέσποτα σε όλο τον κόσμο, εξ'ου και το όνομα της τροφής (STRAYZ = αδέσποτα). Μεταξύ των φιλοζωικών που στηρίζουν, και το ελληνικό Paws της Πάρου.

3. Η τροφή είναι πιστοποιημένα βιολογική, απόλυτα κατάλληλη για την διατροφή της γάτας, δηλαδή φουλ πρωτεϊνη. 

4. Διαθέτει επιπλέον ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που την καθιστούν πλήρη τροφή και παρέχει όλα όσα χρειάζεται η γάτα σας σε όλα τα στάδια ηλικίας.

5. Η σούπα τους, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για γάτες που δεν πίνουν αρκετό νερό, για νεφροπαθείς ή γατούλες με προβλήματα του ουροποιητικού καθώς τους προσφέρει την έξτρα ενυδάτωση που χρειάζονται.

6. Όλα φτιάχνονται στη Γερμανία, σε ειδικές εγκαταστάσεις που τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

7. Λατρεύουμε το χιούμορ, τα χρώματα και την θετικότητα του brand!! 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να δοκιμάσετε την μοναδική αυτή υγρή τροφή για γάτες. Όχι μόνο θα δώσετε το καλύτερο στις γατούλες σας, αλλά παράλληλα θα βοηθήσετε και αδέσποτες γατούλες σε όλο τον κόσμο! 

Subscribe to our newsletter

Get the latest updates on new products and upcoming sales

No thanks